Hochei: Fenestela Braşov are meci important în Liga Mol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu patru etape înainte de finalul sezonului regular din Liga MOL de hochei, ASC Corona Fenestela 68 Braşov va întâlni, în această seară, de la ora 19.00, pe Patinoarul Olimpic, pe Vasas Budapesta.

Vasas Budapesta poate fi un adversar direct al braşovenilor în play-off, astfel că o eventuală victorie ar conta enorm pentru moralul formaţiei de la poalele Tâmpei.

Avem un record  pozitiv împotriva lor, cu două victorii din trei partide disputate până acum. Şi ei s-au întărit în acestă perioadă cu un finlandez şi de aceea este important să evoluăm cu toţi jucătorii, pentru a-i omogeniza şi mai bine.

 Mai sunt puţine partide până în play-off şi vom avea nevoie de cel puţin trei linii competitive
", a precizat antrenorul braşovenilor, Kovacs Laszlo.

Antrenorii formaţiei braşovene îl pot folosi astăzi şi pe atacantul canadian Chris Falloon, proaspăt transferat la gruparea de sub Tâmpa.

Cu patru etape înaintea finalului sezonului regular din Liga MOL, Fenestela Braşov este pe locul cinci în clasament, cu 43 de puncte acumulate.

După mai multe luni de indisponibilitate, la antrenamentele formaţiei braşovene a revenit şi atacantul Basilidesz Tibor. Atacantul maghiar a lipsit mai multe luni de pe gheaţă din cauza unei fracturi la claviculă.

Cred că, în circa trei săptămâni, Basilidesz va ajunge la pregătirea fizică optimă. Sperăm, astfel, să-l folosim în meciurile din play-off-ul Ligii Mol şi în cele din finala campionatului naţional“, a declarat Kovacs Laszlo.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads

 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite