Mondialele under 18 de hochei, organizate la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a obţinut, sâmbătă, la Koln, la Congresul Anual al Federaţiei Internaţionale de Hochei pe Gheaţă, dreptul de organizare al Campionatelor Mondiale rezervate echipelor Under 18 şi Under 20.

Întrecerile în cadrul grupei B a Campionatului Mondial Under 20 se vor disputa la Miercurea Ciuc, unde România va întâlni Polonia, Ungaria, Coreea de Sud, China şi Australia. Meciurile sunt programate să se dispute în perioada 13-19 decembrie 2010.

În ceea ce priveşte competiţia rezervată echipelor Under 18, acestea se vor disputa, cel mai probabil, la Braşov, la patinoarul din parcul Tractorul, a cărui construcţie a creat un scandal naţional, din cauza costurilor extrem de ridicate, dar şi pentru că a fost încredinţat unei firme de casă a partidului de la putere .

Decizia finală asupra locului, dar şi a perioadei de desfăşurare, va fi luată în septembrie, când este prevăzută o nouă întrunire a Congresului. La Campionatul Mondial Under 18, România se află în grupa A, din care mai fac parte Austria, Croaţia, Serbia, Estonia şi Noua Zeelandă.

La seniori, România va juca în grupa B, la Zagreb, în perioada 10-16 aprilie, cu echipa ţării gazdă, Islanda, Bulgaria, China şi Irlanda.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite