Handbal: „Rulmentistele“ şi-au reluat pregătirile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o pauză de 11 zile, handbalistele de la Rulmentul Braşov au revenit la antrenamente, pe care le desfăşoară în Sala Sporturilor.

Elevele antrenorilor Mariana Târcă şi Dumitru Berbece au încheiat prima parte a acestui sezon cu doar trei victorii, rezultate ce nemulţumesc conducea tehnică a formaţiei de sub Tâmpa.

Avem în faţă o perioadă de pregătire, care nu va fi uşoară. Le-am spus şi fetelor că vor avea de muncit din greu la următoarele antrenamente. Nu ne putem permite un contonament centralizat, dar imi doresc un program eficient, în urma căruia să nu mai avem căderi, atât fizice cât şi mentale.

Aceasta a fost una din problemele noastre, lipsa mentalităţii de învingător. Vom învăţa cum să negociem momentele dificile, astfel încât în momentele grele să dăm tot ce avem mai bun, nu să cădem. Vor urma trei săptămâni de călire
", a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

La finalul acestei perioade sunt programate o serie de meciuri de pregătire, chiar şi contra unor echipe masculine. De asemenea, între Crăciun şi Anul Nou se va organiza, la Braşov sau Sfântu Gheorghe, un turneu amical la care vor fi prezente echipe din Liga Naţională.
 
Din iarnă trebuie să vedem deja o îmbunătăţire în evoluţie şi vreau să văd pe ce ne putem baza şi din vara viitoare. Pentru acest final de campionat ne-am propus încă şapte victorii şi trebuie să începem cu partida de pe 9 ianuarie, cu HCM Roman", a completat Mariana Târcă.

Din anul viitor vor reveni pe teren şi jucătoarele indisponibile în prima parte a campionatului, Bratu, Mojoiu şi Teodorescu, dar este posibil ca două sau trei sportive să fie împrumutate la alte echipe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite