Handbal: Rulmentul Braşov a obţinut a doua victorie consecutivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a IV-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Rulmentul Braşov a învins, ieri, la Sfântu-Gheorghe, pe Universitatea Reşiţa, scor 30-25, 13-10 la pauză.

Rulmentul Braşov a câştigat cea de-a doua partidă consecutivă din Liga Naţională, ocupând locul nouă în clasament, cu patru puncte acumulate. Meciul cu Universitatea Reşiţa a fost unul echilibrat şi disputat, însă fetele Marianei Târcă au evoluat mult mai curajos.

Cu trei minute înainte de final, Rulmentul a rămas în doar trei jucătoare de câmp, în contextul în care avea un avans de numai trei goluri. Remarcata partidei a fost tânăra „rulmentistă“ Andreea Pricopi, care a marcat patru goluri.

Pentru CS Rulmentul au marcat: Roxana Cherăscu 11, Andreea Pricopi 4, Mihaela Seifer 4, Gabriela Szabo 3, Mirela Toma 2, Anişoara Marcu 2, Ana Maria Simion 2, Cristina Clisu 1, Oana Ionescu 1.

La finalul partidei, antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă, a subliniat: ,,Astăzi (n.r. - ieri), din fericire, ne-a ţinut în joc un copil de 16 ani, mai ales atitudinea şi curajul ei.

Poate că jucătoarele cele mai experimentate s-au temut de adversare mai mult decât ea, iar acest lucru a generat un joc mai ezitant al echipei.

Important este că am luat 2 puncte foarte grele, iar următoarele jocuri pot aduce un plus de omogenitate şi de încredere în echipă. Ne aşteaptă un joc foarte greu, etapa viitoare, la Cluj
".

i aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite