Rulmentul Braşov, obligată să câştige duelul cu Ştiinţa Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 12-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Rulmentul Braşov va întâlni, astăzi, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“, pe Ştiinţa Baia Mare.

După jocul bun prestat în deplasarea de la Oţelul Galaţi, Rulmentul Braşov are un singur obiectiv pentru confruntarea din această seară: victoria. Braşovencele vor să obţină prima victorie din 2011 în compania unei grupări de mijlocul clasamentului, lipsită de orice grijă în acest moment.

După 11 etape, Rulmentul este pe locul zece, cu şapte puncte acumulate, în timp ce Ştiinţa Baia Mare ocupă locul opt, cu 12 puncte în cont.

Pentru formaţia antrenată de Mariana Târcă şi Dumitru Berbece urmează un alt meci extrem de important, în deplasare, la Craiova, în compania unei contracandidate directe în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Avem moral bun după duelul de la Galaţi şi sunt convinsă că putem face un meci mare cu Baia Mare. Important este să nu ne pierdem lucididatea şi să ne facem jocul nostru normal. Sper ca fetele să nu fie apăsate de presiunea terenului propriu.

Baia Mare este o echipă valoroasă, cu jucătoare tehnice, care ne pot pune mari probleme. Dacă ne vom impune astăzi şi vom învinge şi la Craiova, în runda următoare, atunci putem spune că ne-am salvat de la retrogradare în proporţie mare“, a declarat Mariana Târcă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite