Handbal: Rulmentul Braşov a obţinut prima victorie a sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o confruntare din etapa a III-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Rulmentul Braşov a învins, în această seară, în deplasare, pe HC Cetate Devatrans, scor 26-25, la pauză 15-11.

Astfel, după două înfrângeri consecutive, braşovencele s-au impus mai clar decât o arată scorul şi au dominat aproape pe tot parcursul întâlnirii. Victoria „rulmentistelor“ s-a datorat în mare măsură şi portăriţei Stăncuţa Guiu, care a fost imbatabilă în poartă, cu parade senzaţionale.

Echipa antrenată de Mariana Târcă a evoluat timp de aproape o repriză în inferioritate numerică. În minutul 59, la scorul de 25-25, Gabi Szabo a marcat golul victoriei braşovencelor, într-un moment în care Rulmentul evolua în inferioritate numerică.

Am obţinut un rezultat pe care l-am aşteptat de la începutul acestui sezon. Fetele au evoluat cu multă maturitate şi, practic, şi-au dat viaţa pe teren. Am obţinut o victorie meritată, pe care ne-am dorit-o enorm şi ne-am pregătit tot timpul cu gândul la acest meci.

Am jucat cu multă ambiţie şi ne-am descurcat foarte bine atât în atac, dar şi în apărare. Important este să legăm acest rezultat de o nouă victorie în următoarea etapă“, a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

În meciul din această seară, pentru CS Rulmentul Braşov au marcat: Toma - 9g, Simion şi Cherăscu - 7g, Ionescu, Szabo şi Pricopi - un gol fiecare.

În etapa viitoare, CS Rulmentul Braşov va întâlni, duminică, de la ora 12.30, la Sfântu Gheorghe, pe Universitatea Reşiţa.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite