Dumitru Berbece: „Trebuie să ne revenim după eşecul cu Zalăul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a IX-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Rulmentul Braşov a fost învinsă, aseară, în deplasare, de HC Zalău, scor 24-33, la pauză 10-16.

Antrenorul secund al formaţiei de la poalele Tâmpei, fosta mare glorie de la Steaua, Dumitru Berbece, consideră că rezultatul nu reflectă realitatea din teren. „Ne aşteptam de la bun început la un meci dificil, însă nu ne gândeam că vom pierde la această diferenţă de scor.

Scorul este mincinos, întrucât raportul de forţe din teren nu a fost chiar atât de dezechilibrat. Zalăul are o formaţie bună, însă nu chiar atât de puternică. Au existat şi unele presiuni din partea gazdelor, însă nici noi nu am evoluat strălucit.

În anumite momente ale întâlnirii am evoluat extrem de modest, iar adversarul ne-a taxat. Îmi pare rău pentru portăriţa noastră, Stăncuţa Guiu, care a făcut un meci mare, însă nu a fost ajutată şi de colegele din apărare“, a precizat Dumitru Berbece.

Liga Naţională de handbal feminin va lua o pauză de aproape două luni, pentru a permite naţionalei să participe la Campionatul European, competiţie care se va desfăşura, între 7 şi 19 decembrie, în Danemarca şi Norvegia.

„Rulmentistele“ vo avea o mini-vacanţă de şapte zile, după care vor reveni la antrenamente, în Sala Sporturilor. Apoi, formaţia de sub Tâmpa va efectua un cantonament montan în Poiana Braşov, iar în perioada 27-29 decembrie se va organiza un turneu amical.

În continuare, antrenorii Rulmentului nu se pot baza pe Mihaela Teodorescu, aceasta urmând să revină la pregătire la sfârşitul lunii ianuarie, în timp ce Alina Bratu şi-a reluat antrenamentele.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite