Handbal: SCM HC Rom Cri Braşov a fuzionat cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rom Cri Braşov a învins şi pe Universitatea Galaţi
Rom Cri Braşov a învins şi pe Universitatea Galaţi

Noua grupare, care va activa în Liga Naţională de handbal masculin în sezonul viitor, se va numi SCM HC Dinamo Rom Cri Braşov şi se va baza pe un lot de 20 de jucători, de la Dinamo şi Rom Cri Braşov.

Chiar dacă formaţia de handbal masculin SCM HC Rom Cri Braşov a retrogradat din Liga Naţională, braşovenii vor avea parte de handbal de primă ligă şi în sezonul viitor.

Astfel, în cadrul unei şedinţe care a avut loc ieri, la Primăria Braşov, s-a luat hotărârea ca echipele de handbal SCM HC Rom Cri Braşov şi Dinamo Bucureşti să fuzioneze.

Noua grupare, care se va numi SCM HC Dinamo Rom Cri Braşov, va susţine meciurile de acasă în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi". Chiar dacă discuţiile sunt preliminare, se pare că antrenor principal va fi Eliodor Voica, iar secundul se va alege dintre Vasile Curiţeanu şi Ionel Ene.

Pentru moment, noul lot va avea în componenţă cei mai buni handbalişti de la Dinamo şi Rom Cri, urmând ca ceilalţi jucători să fie vânduţi sau împrumutaţi. Preşedintele formaţiei SCM HC Dinamo Rom Cri Braşov va fi, cel mai probabil, Ovidiu Semen, managerul secţiei de handbal de la Dinamo.

Totodată, în funcţie de buget, se vor purta discuţii pentru aducerea unor sportivi valoroşi din Liga Naţională, precum Savenco, Manea sau Georgescu (toţi de la Steaua).

Viitorul sună bine şi la Rulmentul

După ce a reuşit, în ultima etapă, să se salveze de la retrogradare, formaţia de handbal feminin Rulmentul Braşov are planuri mari pentru sezonul viitor. Astfel, echipa antrenată de Mariana Târcă a făcut primul transfer al verii, ajungând la o înţelegere cu fostul inter stânga de la HCM Roman şi de la naţionala României, Mihaela Tivadar. Clujeanca a mai evoluat la Rulmentul, de unde a plecat, în 2006, chiar la rivala Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite