Handbal: S-au rezolvat problemele financiare la Dinamo Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo Brașov este pe locul nouă în Liga Naţională Foto: Bogdan Crăciun
Dinamo Brașov este pe locul nouă în Liga Naţională Foto: Bogdan Crăciun

După o perioadă de câteva luni de instabilitate financiară, gruparea de handbal masculin Dinamo Municipal Braşov şi-a asigurat bugetul pentru cea de-a doua parte a stagiunii 2010/2011.

Astfel, au fost puse la punct şi ultimele detalii ale colaborării dintre Dinamo Bucureşti şi Municipalitatea Braşov, iar echipa înfiinţată acum circa cinci luni, Dinamo Municipal Braşov, şi-a găsit stabilitatea financiară. 

Mai mult, conducerea clubului de la poalele Tâmpei a stabilit şi bugetul pentru achiziţii, obiectivul echipei fiind clasarea pe locurile 8-12 la finalul acestui sezon competiţional.

Jucătorii şi-au primit banii pe luna octombrie şi vom face tot posibilul pentru a achita şi ultimele restanţe financiare. În pauza competiţională vom avea bugetul necesar pentru a transfera la Braşov jucători de certă valoare.

În acest sezon ne propunem să ne clasăm în prima parte a ierarhiei, iar în următorii doi ani să ajungem în cupele europene. Un lucru este cert: colaborarea cu Dinamo Bucureşti se va întinde pe cel puţin trei ani, iar la finalul sezonului în curs vom trage linie şi este posibil chiar să prelungim înţelegerea.

Antrenorul Eliodor Voica ne va spune numele jucătorilor pe care îi doreşte la echipă, iar conducerea administrativă va face tot posibilul să-i aducă la Braşov pe handbaliştii respectivi“, a declarat George Cosac, preşedintele secţiei de handbal de la Dinamo Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite