În plină criză, UCM Reșița a învins fără emoții pe Dinamo Brașov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo Brașov Foto: Bogdan Craciun
Dinamo Brașov Foto: Bogdan Craciun

În etapa a XII-a a Ligii Naționale de handbal masculin, Dinamo Brașov a fost învinsă, în această seară, în Sala Sporturilor „D.P. Colibași“, de UCM Reșița, scor 26-31, la pauză 12-16.

Un adevărat derby al campionatului în urmă cu doar câțiva ani, duelul dintre Dinamo și Reșița a devenit, între timp, un derby al echipelor aflate în mare suferință.

În plină criză financiară și părăsită de mulți jucători importanți, UCM Reșița nu a arătat niciun moment că ar fi afectată de problemele materiale, bănățenii controlând autoritar partida.

Reșițenii au preluat rapid inițiativa (12-8 min. 21), dar au avut ceva emoții la zece minute de la reluare, atunci când, pe fondul unui joc foarte bun, Dinamo a remontat handicapul de la pauză și a egalat situația (19-19 min. 40).

Însă, în stil de mare echipă, UCM Reșița a controlat finalul meciului și a obținut o victorie clară, prin care a arătat că, în ciuda problemelor prin care trece, rămâne o forță în handbalul masculin autohton.

Pentru Dinamo au marcat: Voica - 8g, Cojocea - 6g, Dragnea - 5g, Capotă - 3g, Purcărea - 2g, Rona și Bota - câte un gol. De partea cealaltă s-au remarcat Petrea - 8g, Pârâianu și Rohozneanu - 6g fiecare.

In memoriam Marian Cozma

Pe data de 8 februarie 2011 s-au împlinit doi ani de la moartea handbalistului Marian Cozma, care a fost ucis într-un club din Veszprem, Ungaria. În memoria fostului handbalist, jucătorii de la Dinamo au purtat, la încălzire, tricouri cu poza lui Marian Cozma pe piept, iar pe spate era inscripționat numărul 8 și mesajul „Nu te vom uita niciodată“.

Totodată, înaintea startului partidei s-a ținut un moment de reculegere, iar tatăl fostului sportiv, Petre Cozma, a dat, în mod simbolic, lovitura de start a meciului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite