Handbal: Dinamo Brașov, eșec lamentabil pe propriul teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo Brașov Foto: Bogdan Crăciun
Dinamo Brașov Foto: Bogdan Crăciun

În etapa a X-a a Ligii Naționale de handbal masculin, HC Dinamo Municipal Brașov a fost învinsă, în această seară, în Sala Sporturilor „D.P. Colibași“, de CSM Satu Mare, scor 23-29, la pauză 9-15.

Băieţii antrenaţi de Eliodor Voica au evoluat catastrofal şi au pierdut un meci extrem de important, în compania unei contracandidate la salvarea de la retrogradare.

Dinamo a început bine meciul şi a condus în primele minute ale confruntării, braşovenii fiind pentru ultima dată în avantaj în minutul 18, scor 9-8. Apoi, gazdele au avut o prestaţie modestă, iar oaspeţii au speculat acest moment şi au preluat conducerea partidei.

Scorul chiar a luat proporţii umilitoare pentru dinamovişti cu trei minute înainte de final, atunci când CSM Satu Mare avea un avantaj halucinant, 29-20!

Pentru Dinamo Braşov au marcat: Cojocea 7g, Voica 6g, Capotă 5g, Baican, Purcărea, Santeiu, Dragnea, Bosneac - câte un gol. 

,,În momentul de faţă arătăm ca o echipă care se antrenează doar de trei ori pe săptămână. Toţi am crezut că jocul de la Timişoara a fost un accident, dar astăzi ne-am convins că nu este aşa.

Cu siguranţă se vor lua câteva hotărâri, pentru că cineva trebuie să plătească. Am evoluat mult sub așteptări și am fost chiar penibili în anumite momente ale jocului", a declarat antrenorul brașovenilor, Eliodor Voica.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite