Handbal: Dinamo Braşov a furnizat surpriza etapei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo Brașov Foto: Bogdan Craciun
Dinamo Brașov Foto: Bogdan Craciun

Într-o confruntare din etapa a XI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, SCM Dinamo Municipal Braşov a învins, aseară, în deplasare, pe Ştiinţa Bacău, scor 28-25.

Astfel, după o perioadă lungă de secetă, în care rezultatele bune s-au lăsat aşteptat, iar evoluţia braşovenilor a lăsat mult de dorit, Dinamo a reuşit să producă surpriza etapei a XI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Formaţia moldoveană a început bine meciul şi a dominat prima parte a întâlnirii, conducând la pauză cu 14-10. Însă, braşovenii au evoluat senzaţional după reluarea jocului şi au egalat situaţia pe tabela de marcaj.

Prestaţia uluitoare a oaspeţilor a continuat, iar Dinamo Braşov a preluat conducerea în minutul 42, păstrând avantajul până la finalul duelului. Dacă în alte partide jucătorii formaţiei de sub Tâmpa erau epuizaţi în cea de-a doua parte a meciurilor, aseară braşovenii au făcut o repriză secundă excepţională, Dragnea şi Bogdan Voica fiind cei mai buni dinamovişti.

Pentru SCM Dinamo Municipal Braşov au marcat: Dragnea - 9g, Voica - 7g, Capotă - 5g, Cojocea şi Purcărea - câte 3g, Bota - 1g.

La finalul meciului, antrenorul echipei braşovene, Eliodor Voica, a subliniat: „Băieţii au dat dovadă de multă determinare şi au luptat exemplar pe teren. Chiar dacă Bacăul era echipa favorită, având în componenţă sportivi de mare valoare, noi am reuşit să ne impunem datorită spiritului de echipă.

Am dovedit încă o dată că orice meci poate fi câştigat dacă îţi doreşti cu ardoare şi dai totul pe teren. Sincer, la pauză nu speram să mai revenim în joc, dar am făcut o repriză secundă de senzaţie şi am obţinut un succes extrem de important, care ne permite să avem o vacanţă ceva mai liniştită“.

După 11 etape, SCM Dinamo Municipal Braşov este pe locul nouă în LIga Naţională, cu şapte puncte acumulate.

După etapa de ieri, Liga Naţională de handbal masculin va lua o pauză de aproape trei luni, campionatul urmând să se reia pe 12 februarie 2011.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite