Handbal: Derby de infarct între Steaua şi Dinamo Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a II-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, Dinamo Municipal Braşov şi Steaua au terminat la egalitate, scor 27-27, meciul disputat în această seară, în Ghencea. 

Confruntarea dintre Steaua şi Dinamo şi-a meritat pe deplin statutul de derby al Ligii Naţionale, cele două grupări oferind un spectacol total, cu multe răsturnări de situaţie şi un final incandescent.

Dinamo Municipal Braşov a început mai bine partida şi a condus în debutul meciului aproape în permanenţă, chiar la două goluri diferenţă în unele momente ale întâlnirii (5-7 min. 18).

Însă, steliştii au profitat de eliminarea golgeterului dinamovist Bogdan Voica şi au preluat pentru prima dată conducerea în minutul 22 (8-7). Până la finalul primei părţi, echipa din Ghencea s-a distanţat la două goluri, intrând în avantaj la cabine, scor 12-10.  

Meciul a fost un adevărat derby al campionatului, iar partea a doua a fost la fel de încinsă şi echilibrată. Dinamoviştii au arătat mai multă determinare după odihnă şi au restabilit egalitatea pe tabelă, în minutul 39 (14-14).

Cu un Bogdan Voica de neoprit, Dinamo Braşov a preluat conducerea pe tabelă în minutul 44 (17-16) şi chiar s-a distanţat la două lungimi patru minute mai târziu (21-19).

Chiar dacă Dinamo a condus cu 25-23 în minutul 55, steliştii au revenit senzaţional (26-26 min. 58). Finalul a fost incendiar: Cojocea a adus pe Dinamo în avantaj, după ce a transformat o lovitură de la şapte metri, astfel că scorul era 27-26 pentru Dinamo, cu cinci secunde înaintea fluierului final.

Însă, Viorel Mazilu a marcat golul egalizator printr-o execuţie de senzaţie, de la centrul terenului !!! Astfel, primul derby al sezonului, Steaua - Dinamo Braşov, s-a terminat nedecis, scor 27-27!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite