Futsal: Design Construct Braşov s-a retras din campionat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criza financiară mai face o victimă în sportul braşovean. Astfel, din cauza problemelor economice, conducătorii clubului de futsal Design Construct Braşov au luat decizia să nu mai înscrie echipa în ediţia 2010 / 2011 a campionatului.

CS Design Construct Braşov este vicecampioana României la futsal, după ce în sezonul trecut a pierdut finala campionatului în faţa echipei City Us Târgu-Mureş.

În urma acestei decizii, Design devine cea de-a treia echipă care se retrage din LIga Naţională de futsal, după CIP Deva şi Olimpic Simeria.

Dorim să vă informăm că în urma unei şedinţe de analiză a activităţii din sezonul încheiat şi a perspectivelor pentru sezonul 2010-2011, conducerea Clubului Sportiv Design Construct Brasov a decis ca echipa de fotbal de sală a clubului nu va fi înscrisă în sezonul viitor al Campionatului Naţional de Futsal.

Decizia luata este motivată de staff-ul administrativ al clubului atât datorită situaţiei financiare dificile care afectează întreaga societate cât şi datorită altor aspecte legate de condiţiile şi principiile de organizare şi desfăşurare a acestei ramuri sportive", se arată într-un comunicat emis de oficialii clubului braşovean.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite