Gigi Becali se mută în Poiana Braşov de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali îşi va petrece Revelionul în Poiana Braşov, alături de familie, prieteni, dar şi de câţiva jucători de la Steaua.

De Revelion, patronul Stelei, Gigi Becali, a închiriat unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Poiana Braşov, „Împăratul Romanilor“. Becali va petrece la trecerea dintre ani alături de familie, prieteni, dar şi împreună cu oameni din conducerea echipei din Ghencea, ca Vali Argăseală sau Mihai Stoica.

Tot la acelaşi hotel au fost invitaţi şi antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, dar şi mai mulţi jucători, printre care se numără Bănel Nicoliţă, Romeo Surdu sau Bogdan Stancu.

Revelionul petrecut în Poiana Braşov a devenit deja o tradiţie pentru finanţatorul Stelei, care anul trecut a chefuit la trecerea dintre ani tot la „Împăratul Romanilor“.

Până anul trecut, Gigi Becali s-a distrat de Revelion la hotelul lui George Copos, însă cei doi s-au certat la finalul lui 2008, iar de atunci, patronul Stelei s-a orientat către altă locaţie.

Nici patronul Rapidului, George Copos, nu s-a lăsat mai prejos, invitându-i pe rapidişti să sărbătorească Revelionul la hotelul pe care omul de afaceri îl deţine în Poiana Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite