Braşov: Începe fotbalul mic! Vezi cu cine joacă echipele din Liga 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi începe returul Ligii a treia la fotbal. De la ora 15.00, Corona Braşov va întâlni, în deplasare, pe Sănătatea Cluj-Napoca, iar Unirea Tărlungeni va evolua acasă, în compania echipei FC Zalău.

Dacă Unirea Tărlungeni are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, fiind pe locul 12, cu 15 puncte acumulate, Corona Braşov are obiective mult mai îndrăzneţe. Formaţia antrenată de Dan Bona şi Vasile Gherghe este pe locul trei, cu 24 de puncte în cont.

Însă, braşovenii ar putea profita de situaţia financiară precară în care se găseşte ocupanta locului secund, FC Maramureş Baia Mare, echipă care nu se va înscrie în campionat.

Mai mult, liderul Seso Câmpia Turzii se pare că nu are drept de promovare, Comisia Juridică a FRF urmând să ia o decizie în acest sens, iar braşovenii ar putea specula aceste avantaje.

„Ne aşteaptă un meci greu la Cluj-Napoca, însă dacă vrem să terminăm cât mai sus în clasament nu avem voie să facem paşi greşiţi. Avem o echipă mult schimbată în bine faţă de turul campionatului şi putem obţine toate punctele din această deplasare“, a menţionat antrenorul braşovenilor, Dan Bona.

Rămâneţi pe brasov.adevarul.ro pentru a afla, după ora 17.30, ce rezultate au obţinut echipele din Braşov în prima etapă a returului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite