Fotbal: Singura echipă locală de liga a treia, SCM Braşov, şi-a reluat antrenamentele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfiinţată în urmă cu un an, gruparea de fotbal SCM Braşov a promovat din liga a IV-a în liga a III-a, după ce a câştigat barajul susţinut în compania formaţiei din judeţul Covasna, FC Zagon. 

După o vacanţă de câteva săptămânii, jucătorii formaţiei de la poalele Tâmpei au revenit la antrenamente, urmând ca zilele viitoare să se definitiveze lotul pentru sezonul competiţional 2010 / 2011.

Zilele trecute, la echipă au susţinut probe de joc peste 60 de fotbalişti, iar antrenorii Dan Bona (principal) şi Vasile Gherghe (secund) vor alcătui un lot de maxim 25 de jucători. Obiectivul formaţiei pentru sezonul următor va fi clasarea pe locurile 2-6.

În această componenţă se va pleca în cantonamentul de la Tuşnad, care se va desfăşura în perioada 26 iulie - 3 august. Gruparea braşoveană va susţine meciurile de pe teren propriu pe Stadionul „Carpaţi". Tragerea la sorţi a componenţei seriilor din Liga a 3-a va avea loc pe data de 2 august, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

În altă ordine de idei, SCM Braşov va susţine, sâmbătă dimineaţa, pe Stadionul „Metrom“, un meci de verificare în compania unei echipe de liga a treia, adversarul nefiind încă stabilit.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite