Se destramă FC Braşov? Rui Duarte şi Ezequias, acontaţi de Rapid! Urmează Sburlea şi Roman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa cum era de aşteptat, odată cu trecerea lui Dinu Gheorghe la conducerea Rapidului, la pachet cu "Vamă" vor sosi în Giuleşti mai mulţi fotbalişti ai formaţiei de la poalele Tâmpei.

Astfel, primii "stegari" care vor ajunge la noua formaţiei antrenată de Marius Şumudică sunt fundaşii laterali Rui Duarte (29 ani) şi Ezequias Tavares (30 ani), aceştia semnând pe două sezoane, conform ProSport.

Cei doi l-au costat pe George Copos 800.000 de euro, fotbaliştii având hârtii prin care puteau pleca fiecare contra sumei de 400.000 de euro. Portarul Dani Coman este următorul jucător care-i va părăsi pe "stegari", salariul acestuia fiind mult prea mare pentru posibilităţile financiare ale patronului Ioan Neculaie.

Astfel, după plecarea jucătorilor Nuno Diogo (la CFR), Rui Duarte şi Ezequias (la Rapid), FC Braşov ar putea rămâne şi fără Sabrin Sburlea, Mihai Roman sau Octavian Abrudan, Sburlea primind o hârtie din partea clubului, prin care se poate transfera contra sumei de 500.000 de euro.

Reunirea celor de la FC Braşov este programată pentru miercuri, de la ora 17.00, la Stadionul Tineretului, de pregătirea echipei urmând să se ocupe momentan secundul Daniel Isăilă.

Pe lângă Cristiano Bergodi, care se află în pole position pentru a ocupa locul lăsat vacant de Viorel Moldovan, boss-ul Ioan Neculaie ia în calcul şi o eventuală colaborare cu fostul tehnician de la Poli Iaşi, Petre Grigoraş.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite