FC Braşov va evolua în optimile Cupei României pe stadionul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi, iniţial, duelul din optimile de finală ale Cupei României la fotbal, dintre Universitatea Cluj-Napoca şi FC Braşov, era programat să se desfăşoare la Alba Iulia, partida va avea loc, în cele din urmă, la Braşov.

Această decizie a fost luată de Federaţia Română de Fotbal şi postul de televiziune Pro TV, care deţine drepturile pentru partidele din sezonul actual al Cupei României.

Meciul, care se va disputa într-o singură manşă, va avea loc marţi, 26 octombrie, de la ora 16.00, urmând să fie transmis, în direct, de Sport.ro.

Ne bucurăm că vom juca meciul din optimile Cupei României cu Universitatea Cluj la Braşov. Este important ca jucăm pe teren propriu unde vom avea sprijinul suporterilor, dar contează, normal, şi că nu mai facem deplasarea la Alba Iulia. Şansele de calificare consider că sunt egale.

Nu va fi un meci uşor, însă este important ca jucătorii să dea totul pe teren pentru obţinerea calificării în sferturi. Până la meciul din Cupa României trebuie să punem la punct problemele cu care ne confruntăm, pentru că ne aşteptă un meci extrem de dificil în campionat, cu Universitatea Craiova, partida în care nu avem decât varianta victoriei
", a declarat antrenorul Daniel Isăila, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite