Game, set, meci pentru FC Braşov cu Gloria! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 31-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov a făcut instrucţie, aseară, pe Stadionul Tineretului, cu Gloria Bistriţa, pe care a învins-o cu 6-0. Golurile au fost marcate după pauză, iar „stegarii" au înscris în meciul de aseară jumătate din reuşitele izbutite în acest retur de campionat.

După multe rezultate sub aşteptări, formaţia lui Viorel Moldovan s-a dezlănţuit în meciul cu Bistriţa. După o primă repriză fără faze notabile de poartă, cu atacuri sterile ale gazdelor decimate de accidentări şi suspendări, iureşul „galben-negru" s-a pornit din repriza a doua.

După ce Ilyes a zguduit transversala porţii lui Albuţ chiar în debutul reprizei secunde, fundaşul golgeter al Braşovului a marcat în minutul 49, reluând cu capul centrarea din corner a lui Cătălin Munteanu.

image

Patru minute mai târziu, bistriţenii puteau egala, dar Hora a trimis în bară din poziţie ideală. În minutul 63, Cătălin Munteanu l-a învins pe Albuţ cu un şut senzaţional din marginea careului de 16 metri, direct în vinclu.

Trei minute mai târziu, Sabrin Sburlea l-a executat pe nefericitul portar al Bistriţei cu un şut de la peste 25 de metri.

image

Abia intrat în teren pentru a stopa tăvălugul „stegar", fundaşul oaspeţilor, Vali Năstase, a marcat un autogol „a la Bănel" în minutul 68.

Bomboana pe coliva Gloriei a pus-o tânărul Chipciu, care a marcat la debutul în Liga I (min. 77). Scorul de tenis a fost stabilit de Attila Hadnagy, cel care a punctat cu zece minute înainte de final, cu un şut la colţul scurt.

Şumudică, nervos

După corecţia aplicată propriei echipe, tehnicianul Gloriei, Marius Şumudică, s-a arătat extrem de dezamăgit de prestaţia elevilor săi.

Se pare că unii băieţi au intrat deja în vacanţă. Nu am reuşit să-mi aduc jucătorii cu picioarele pe pământ după rezultatele bune din ultimele etape. Nu ştiu dacă am trăit o asemenea umilinţă în întreaga mea carieră de sportiv.

image

Ăştia suntem şi ne merităm din plin soarta. Oricum, mai mulţi jucători şi-au semnat sentinţa în ceea ce priveşte viitorul lor la Gloria Bistriţa", a declarat Şumudică, cel care a comentat sec şi varianta unei posibile mutări pe banca tehnică a Rapidului, din sezonul viitor: „După 0-6 cu Braşovul nu se mai gândeşte Rapidul la mine".

image

La rândul său, antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan, a punctat: „Am făcut un meci foarte bun şi am meritat din plin victoria. Băieţii s-au implicat total şi s-a văzut o determinare remarcabilă în jocul lor.

Am făcut o primă repriză mai slabă, dar ne-am descătuşat în actul secund. Ne-am răzbunat pentru toate ratările din acest campionat. La 1-0 am avut şi şansă la ratarea lui Hora, dar am meritat din plin această victorie.

Mă bucur pentru debutul cu gol al lui Chipciu. Trebuie să terminăm cu fruntea sus acest sezon şi să scoatem maxim din ultimele meciuri".

image

Final de sezon încheiat pentru Marius Măldărăşanu

Viorel Moldovan a ales, din cauza problemelor de efectiv, să înceapă meciul cu Bistriţa de aseară cu Marius Măldărăşanu titular, deşi acesta nu era recuperat în totalitate. Însă, în minutul 28, accidentarea fostului mijlocaş al Rapidului a recidivat, iar Măldă a fost nevoit să părăsească terenul, fiind înlocuit cu Robert Ilyes.

image

Din păcate, Măldărăşanu are probleme serioase la glezna piciorului drept, întrucât accidentarea mai veche a recidivat. Se pare că sezonul este încheiat pentru el, întrucât va trebui să stea departe de gazon aproape trei luni.

Îmi pare rău că l-am forţat, dar el mi-a transmis că se simte bine şi poate evolua fără probleme. Zilele acestea el va efectua un control medical amănunţit şi vom vedea dacă va necesita o nouă intervenţie chirurgicală", a declarat antrenorul formaţiei de la poalele Tâmpei, Viorel Moldovan.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite