Viorel Moldovan: „Trebuie să învingem Rapidul cu orice preţ“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 33-a a sezonului Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni duminică, de la ora 18.00, pe Stadionul Tineretului, pe Rapid Bucureşti.

Dacă formaţia lui Ioan Andone se află în luptă directă cu Dinamo, pentru ocuparea ultimului loc care asigură prezenţa în Europa League în sezonul viitor, FC Braşov nu mai are vreun obiectiv în acest final de campionat.

„Întâlnim un adversar bun, o echipă care practică un fotbal de calitate, cu o bună dinamică a jocului. Nu ne va fi uşor, dar ne dorim să câştigăm acest meci, mai ales că este ultimul duel pe care îl vom susţine pe propriul teren în acest sezon.

Jucătorii mei trebuie să se gândească doar la viitorul lor şi să abordeze această partidă doar la victorie“, a precizat tehnicianul braşovenilor, Viorel Moldovan.  Acesta a vorbit şi despre absenţa lui Alexandru Ioniţă, care este suspendat pentru meciul de la Braşov.

Ioniţă este un jucător foarte talentat, nu degeaba a fost cumpărat de FC Koln. Dar, sunt convins că lotul Rapidului este numeros şi valoros, astfel că absenţa lui Ioniţă nu va constitui o problemă“, crede Moldovan.

Tehnicianul Braşovului a vorbit şi despre situaţia lui Cătălin Munteanu, care a ajuns la o înţelegere cu Dinamo pentru sezonul viitor: „Nu văd nimic anormal ca Munteanu să se transfere la altă echipă.

El va deveni în curând liber de contract şi are dreptul să semneze cu orice echipă, din moment ce FC Braşov nu i-a propus prelungirea contractului. În situaţia lui Cătălin Munteanu mai sunt şi alţi fotbalişti braşoveni“, a conchis antrenorul celor de la FC Braşov, Viorel Moldovan.

Pentru confruntarea cu Rapid, Moldovan nu se va putea baza pe Nuno Diogo (suspendat), Măldărăşanu, Nae Constantin, Dani Coman (accidentaţi), în timp ce Cristi Ionescu, Robert Ilyes şi Nicolae Grigore sunt incerţi.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite