Cristescu (FC Braşov): „Sperăm ca această victorie să rezolve problemele de la echipă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristescu (în alb) a fost desemnat omul meciului Foto: Stelian Grajdan
Cristescu (în alb) a fost desemnat omul meciului Foto: Stelian Grajdan

Mijlocaşul echipei FC Braşov, Marian Cristescu, a declarat, miercuri, după victoria înregistrată în faţa formaţiei FC Timişoara, scor 1-0, în sferturile Cupei României, că speră ca acest rezultat să rezolve problemele de la gruparea braşoveană. 

"A fost un meci extrordinar de greu, dar ne bucurăm că am reuşit să câştigăm şi mai ales că am făcut asta în primele 90 de minute, întrucât ne-ar fi fost greu dacă se ajungea la prelungiri sau mai ales la penaltiuri.

Sperăm ca această victorie să rezolve problemele de la noi, să legăm acest rezultat de o victorie cu Sportul Studenţesc în campionat şi să mai ieşim din zona neagră a clasamentului. Cred că a fost foarte important acest şoc din seara asta", a spus Cristescu, desemnat jucătorul meciului.

Jucătorul a adăugat că ar fi extraordinar dacă FC Braşov s-ar califica în finală, deoarece ar juca în faţa propriilor suporteri. "De acum, în Cupa României este posibil orice, iar dacă am reuşit să ajungem în finală, ar fi extraordinar pentru că am juca cu publicul nostru în spate. Totuşi, trebuie să o luăm pas cu pas şi să nu ne îmbătăm cu apă rece după acest meci", a mai declarat Marian Cristescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite