Viorel Moldovan: „Trebuie să jucăm pentru onoare în Banat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima etapă a sezonului Ligii I la fotbal, FC Braşov va întâlni, sâmbătă, de la ora 16.30, în deplasare, pe FC Timişoara. Dacă „stegarii" nu au niciun obiectiv, bănăţenii luptă pentru ocuparea locului trei.

Este ultimul meci al sezonului şi sper să obţinem un rezultat pozitiv. Timişoara are o revanşă de luat după confruntarea din tur şi sper că băieţii nu au intrat în vacanţă şi se vor concentra 100% la meciul cu Poli.

Îmi doresc să terminăm sezonul cu un succes, iar fiecare jucător trebuie să tragă tare pentru a prinde un contract bun. Încă nu ştim ce se va întâmpla la FC Braşov din vară.

Situaţia este incertă şi nu am luat nicio decizie. Oricum, am avut parte de un sezon dificil, dar nu regret că am semnat cu FC Braşov", a precizat antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan

Pentru duelul cu FC Timişoara, care va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan, Moldovan nu se va putea baza pe Mihai Roman, Cristi Oros, Robert Ilyes, Rui Duarte (suspendaţi), Marius Măldărăşanu şi Dorel Zaharia (accidentaţi).

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite