Dănuţ Oprea: „Avem jucători în lot care uită cine sunt şi ce vor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea, cu scorul de 3-0, din meciul cu Astra Ploieşti, că unii jucători din lotul echipei braşovene, care au trecut în trei luni "la fotbalul mare", uită cine sunt şi ce vor.

"A fost un meci între două echipe cu foame de puncte, în care numai Astra a demonstrat că este mai ancorată în realitate. Noi am făcut prea multe cadouri şi cred că de aceea am şi pierdut.

Noi avem o problemă de mentalitate, unii jucători au ajuns prea repede sus, acolo unde cu greu te menţii. Sunt unii jucători la noi în lot care au trecut în trei luni la fotbalul mare, dar uită cine sunt şi ce vor.

Dacă nu se vor trezi, aşa cum au urcat la fel de repede vor coborî. Acesta este un semnal de alarmă, iar de mâine pe toţi cei în cauză îi aşteptăm să redevină jucători de bază ai echipei", a spus Oprea.

Dănuţ Oprea consideră uşor exagerată diferenţa de trei goluri de pe tabela de marcaj. "A fost un joc ciudat, în care prima repriză a ţinut 44 de minute, iar în cea de-a doua s-au jucat vreo 25, pentru că restul timpului targa şi-a făcut apariţia pe teren.

Diferenţa mi se pare uşor exagerată. De câte ori au avut ocazia, gazdele ne-au taxat. Este o situaţie delicată pentru noi, dar nu trebuie să uităm de unde am luat echipa.

Am fost forţaţi de împrejurări să aducem jucători până în etapele a treia sau a patra, iar până în iarnă trebuie să ne decidem cu cine vom continua.

Nu ne trebuie navetişti. Un exemplu în acest sens este faptul că toţi atacanţii noştri sunt blocaţi psihic. Suntem o echipă în reconstrucţie, care în vară a pierdut 14 jucători, iar din rândul titularilor avem un singur jucător din sezonul trecut, este vorba de Ilyeş.

Patronul are motive să fie supărat, probabil vor fi şi sancţiuni adresate unor jucători", a afirmat Oprea.

Formaţia Astra Ploieşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Paulinho '24 (penalti), Takayuki '50 şi Fatai '90+4.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite