Dănuţ Oprea: „Există o presiune din cauza locului din clasament“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că există o presiune suplimentară în lotul echipei sale şi e normal ca patronul Ioan Niculae să ia unele măsuri.

Nu cred că este o situaţie anormală. Aşa cum s-au făcut eforturi foarte mari pentru ca echipa să fie cu salariu la zi, este firesc să fie şi pretenţii. Nu poţi lăsa lucrurile aşa atunci când echipa pedalează în gol.

Nişte avertismente nu trebuie să facă altceva decât să ne treazească şi să muncim şi mai mult pentru a rezolva problemele cu care ne confruntăm. Pentru că am ajuns unde suntem în clasament, acum normal că este o presiune în plus, dar asta este, trebuie să depăşim acest moment cât mai repede“, a spus Oprea.

Acesta consideră că FC Braşov are doar varianta victoriei cu Universitatea Craiova. „Nu prea avem altă variantă decât victoria în meciul cu Universitatea Craiova şi suntem cu toţii încrezători că o şi putem obţine, oricât de greu ar fi.

În mod sigur şi ei vor veni la Braşov cu gândul să ne bată, dar vom pregăti în cel mai mic amănunt acest joc şi la final sperăm să avem în cont trei puncte importante. În situaţia în care suntem noi, la minus patru în clasamentul adevărului, nu prea ne mai permitem paşi greşiţi, mai ales pe propriul teren", a mai spus Oprea.

Oficialul braşovean speră ca mijlocaşul Alexandru Chipciu, convocat la naţionala de tineret a României,să rămână la fel de serios ca şi până acum. „Cu siguranţă pentru Chipciu această convocare va conta enorm de mult.

Nu joci în fiecare zi un meci de baraj cu Anglia. Eu cred că dacă va avea grijă de el şi dacă se va pregăti în continuare la fel de bine, va ajunge departe.

Depinde numai de el cât de departe va ajunge. Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ şi să tragă de el pentru a juca mereu bine. Acum trei luni, Chipciu era un jucător din lotul de 20, iar acum este unul dintre titularii de bază ai echipei şi este şi convocat la naţionala de tineret. Sper din suflet să nu fie copleşit de tot ce i se întâmplă", a adăugat el.

FC Braşov ocupă, după zece etape, locul 13 în clasamentul Ligii I, cu 11 puncte, iar etapa viitoare va întâlni, pe propriul teren, pe Universitatea Craiova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite