Daniel Isăilă: „Caracterele puternice se văd la greu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două înfrângeri rușinoase, cu CFR Cluj, în deplasare (0-4) și Universitatea Craiova, acasă (0-3), FC Brașov se zbate în subsolul clasamentului. Însă, antrenorul echipei FC Braşov, Daniel Isăilă, este încrezător că poate scoate gruparea din partea inferioară a ierarhiei. 

„Din păcate, am ajuns într-o situaţie foarte dificilă, de care cu toţii suntem vinovaţi. Este important să scoatem acum echipa din aceast impas, pană nu va fi prea târziu. Caracterele puternice se văd la greu. Aşa suntem, noi românii, ne mobilizăm mai bine doar atunci cand dăm de greu.

Nu vom avea linişte pană nu vom scoate echipa din zona periculoasă. La Buzău vom întâlni o formație care ne-a depăşit în clasament şi care nu-şi permite să cedeze puncte, mai ales pe propriul teren. Noi vom încerca să scoatem de acum maximum la fiecare meci.

În condiţiile date, orice punct e important şi contează foarte mult în clasament. Sunt încrezător că vom reuşi să adunăm punctele necesare pentru a ieşi din partea de jos a clasamentului
", a declarat Daniel Isăilă, la conferinta de presă organizată, astăzi, de FC Brașov.

Meciul Victoria Brăneşti - FC Braşov, contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 16.30, urmând să fie transmis, în direct, de GSP TV.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite