Daniel Isăilă: „Dacă CFR va evolua cum a făcut-o în partida cu AS Roma, vom avea mari probleme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a X-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, duminică, de la ora 18.00, în deplasare, campioana CFR Cluj-Napoca.

Înaintea confruntării de duminică seara, antrenorul „galben-negrilor“, Daniel Isăilă, este conştient că reprezentanta României în acest sezon de Uefa Champions League este favorită certă în duelul direct.

CFR este o echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Clujenii şi-au revenit după meciurile slabe din ultima perioadă, având o prestaţie foarte bună în meciul cu AS Roma, din Liga Campionilor.

Este evident că pornim cu şansa a doua, însă vom lupta până la final pentru a obţine un rezultat pozitiv. Sunt mulţumit de jocul băieţilor mei, însă avem mari probleme la finalizare, nu reuşim să băgăm mingea în poartă.

Chiar dacă a avut un meci foarte greu în Ligă, nu cred că adversarii noştri vor trata relaxaţi meciul cu noi. Important este să fim noi concentraţi 100% şi să dăm tot ceea ce avem mai bun“, a declarat antrenorul „stegarilor“, Daniel Isăilă.

Pentru duelul cu CFR Cluj, antrenorul Daniel Isăilă nu-i va putea folosi pe fundaşii Rusu şi Dumitru, mijlocaşul Nuno Viveiros şi atacantul Vali Badea, toţi având probleme medicale. În schimb, portarul Mihai Mincă se antrenează normal şi va fi inclus în lotul deplasat la Cluj.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite