Antonio Conceicao: „Vrem să terminăm sezonul cu un succes“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima etapă a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadonul „Giuleşti“, pe Rapid.

Înaintea confruntării de la finalul sezonului, antrenorul Braşovului, Antonio Conceicao, a declarat că îşi doreşte ca propria formaţie să termine sezonul cu o victorie, chiar în Giuleşti.

„Este greu să-i mai ţin motivaţi pe jucători, dar le-am transmis că vreau să ne gândim doar la victorie în confruntarea cu Rapid. Va fi ultimul joc al sezonului şi ne dorim să obţinem un rezultat pozitiv.

Vom avea o problemă să-i ţinem pe jucători concentraţi, fiindcă mulţi se gândesc deja la ceea ce vor face în sezonul viitor. Însă, toţi suntem conştienţi că putem termina sezonul pe un loc decent şi vom da totul pe teren, cu Rapid“, a menţionat Conceicao.

Acesta a vorbit şi despre viitorul său la formaţia de sub Tâmpa. „Deocamdată nu sunt noutăţi. Eu voi pleca în Portugalia după meciul cu Rapid şi mă întorc marţi în România, pentru a negocia cu patronul de la FC Braşov.

Am mai spus-o, voi continua la Braşov doar dacă cei de aici îşi doresc să facă performanţă în sezonul următor. Când vom negocia prelungirea contractului, eu voi pune anumite condiţii, iar dacă ele vor fi respectate, atunci vom bate palma.

Dacă nu, ne strângem mâna şi fiecare merge pe drumul lui. Oricum, eu am contract cu FC Braşov până pe 31 mai şi voi munci pentru această echipă până în ultima zi“, a precizat antrenorul portughez de la FC Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite