VIDEO Mihai Marinescu și-a egalat cel mai bun rezultat al sezonului, în Formula 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circuitul Brands Hatch din Marea Britanie a găzduit, la finalul săptămânii, etapele nouă și zece din Campionatul Mondial de Formula 2.

Singurul român prezent în competiție, brașoveanul Mihai Marinescu, și-a egalat, în Marea Britanie, cea mai bună performanță a actualului sezon. După ce în cursa de sâmbătă a fost nevoit să abandoneze, Marinescu și-a luat revanșa astăzi.

Pilotul brașovean a terminat pe locul patru, la 21 de secunde de câștigător, spaniolul Ramon Pineiro. După un mic incindent petrecut în sesiunea de calificări, Mihai Marinescu a plecat de pe locul șapte în cursa din această după-amiază.

După un start perfect, Marinescu a câștigat rapid două poziții pe grila de start, iar apoi, pilotul brașovean a urcat pe locul patru, profitând de o eroare a spaniolului Miki Monras. În cursa de astăzi, italianul Mirko Bortolotti a terminat al doilea, în timp ce britanicul Jack Clarke a completat podiumul.

În clasamentul general, Mihai Marinescu este pe locul nouă, cu 58 de puncte acumulate, lider fiind italianul Mirko Bortolotti. Următoarea cursă din Campionatul Mondial de Formula 2 va avea loc în perioada 26-28 august, în Austria.


Mihai Marinescu si-a egalat cel mai bun rezultat in Formula 2! Vezi ce a facut in cursa a doua de la Brands Hatch pe www.sport.ro

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite