Braşov: Mihai Marinescu, evoluţie modestă în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul braşovean Mihai Marinescu a participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la penultima etapă a sezonului din Formula 2, cursa având loc în oraşul german Oschersleben.

În prima cursă, care a avut loc sâmbătă, Mihai Marinescu a plecat de pe poziţia a zecea a grilei de start şi a început extraordinar cursa, urcând rapid până pe treapta a cincea.

Ulterior, braşoveanul a fost nevoit să intre la boxe din cauza unei penalizări, revenind în cursă pe locul 13, treaptă pe care s-a clasat şi la final.

Runda a fost câştigată de britanicul Dean Stoneman, pe doi s-a clasat Kazim Vasiliauskas, iar podiumul a fost completat de britanicul Jolyon Palmer.

Ieri, în cea de-a doua cursă, Marinescu a luat startul de pe poziţia a opta şi a terminat pe un onorabil loc şase, cu timpul 31:57.330. Câştigătorul cursei a fost acelaşi britanic Dean Stoneman, urmat de lituanianul Vasiliauskas şi rusul Sergei Afanasiev.

După 16 etape, pilotul braşovean Mihai Marinescu este pe locul 10 la general, cu 60 de puncte acumulate. Ultima etapă a sezonului de Formula 2 va avea loc între 17 şi 19 septembrie, în Spania, la Valencia.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite