„Stegarii“ s-au relaxat la pescuit! Vezi aici imagini inedite cu fotbaliştii braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Isăilă şi-a sărutat cu patimă „captura“ Foto: Marian Stoica
Daniel Isăilă şi-a sărutat cu patimă „captura“ Foto: Marian Stoica

Înaintea partidei de luni, cu Universitatea Craiova, jucătorii de la FC Braşov au ales un mod inedit de relaxare: pescuitul.

Fotbaliştii formaţiei de sub Tâmpa nu au mai câştigat vreun meci în campionat din etapa a doua, când au învins pe „U" Cluj-Napoca, iar antrenorul Daniel Isăilă a organizat o partidă de pescuit pentru a detensiona atmosfera din lot.

Astfel, la orele amiezii, niciun jucător de la FC Braşov nu a lipsit de pe baltă, şedinţa de pescuit desfăşurându-se pe un lac din Dumbrăviţa, comună situată la 15 kilometri de Braşov.

Singurii „stegari" care nu au dat la peşte au fost strănii Lamine Diarrassouba, Peter Majernik şi Nuno Viveiros, în timp ce Cătălin Dedu a preferat să-şi „supervizeze" colegii.

Cea mai mare priză la peşte au avut-o Mihai Mincă, Alex Chipciu sau Cristi Oros, care au prins câte zece caraşi în doar o oră. La polul opus, atacantul Vali Badea a fost ţinta ironiilor colegilor, fostul vârf al Stelei fiind ocolit de şansă pe baltă. „Dacă dai atâtea goluri câţi peşti ai prins, atunci o să avem mari probleme în atac", au sunat reproşurile „galben-negriilor".

Antrenorul Daniel Isăilă a rămas acelaşi om atent la fiecare detaliu, organizând meticulos fiecare lansare a undiţei. La un moment dat, „Isă" a prins doi peşti dintr-o lovitură, captură care l-a făcut să strige entuziasmat: „Ce baftă am avut! Gata, i-am luat norocul lui Piţi, o să îi batem luni pe craioveni", după care a completat: „Recunosc că sunt «lemn» la pescuit, dar îmi place să dau la peşte. În plus, aveam nevoie de un astfel de moment de relaxare, pentru a ne detaşa de problemele din fotbal".  

Chiar dacă este originar din Galaţi, directorul tehnic al braşovenilor, Dănuţ Oprea, a participat în premieră la o partidă de pescuit. După ce au dat la peşte, „stegarii" au profitat de vremea frumoasă şi au încins grătare pe care au sfârâit micii, gustarea fiind „udată" cu bere şi vin.

Vedeţi mai jos imagini cu fotbaliştii braşoveni la pescuit:

pescuit fc bv
pescuit
pescuit fc brasov
pescuit fc bv
pescuit fc brasov
pescuit fc bv
pescuit fc bv
pescuit fc bv

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite