Mijlocaşul braşovean Alex Chipciu a părăsit lotul naţional de tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Convocat la naţionala de tineret a României, pentru dubla cu Anglia, mijlocaşul echipei FC Braşov, Alex Chipciu, s-a accidentat la piciorul drept şi a fost nevoit să părăsească lotul naţional.

Alex va efectua mâine dimineaţă un control amănunţit şi ar putea lipsi de pe teren la meciul din etapa a XI-a, când FC Braşov va întâlni, luni, pe propriul teren, pe Universitatea Craiova.

Am simţit dureri la muşchii aductori ai piciorului drept. Sper să nu fie ceva grav şi să pot prinde lotul pentru meciul cu Universitatea Craiova. Important este ca accidentarea să nu fie gravă şi să fiu apt de joc cât mai rapid.

Ne aşteaptă un meci extrem de dificil în campionat şi trebuie să obţinem toate cele trei puncte. Îmi pare rău că am fost nevoit să plec de la lotul de tineret, mai ales că echipa se află în faţa unui meci extrem de important.

O să le ţin pumnii băieţilor şi sunt convins că pot câştiga meciul cu Anglia şi vor obţine calificarea la Campionatul European. Este o generaţie foarte bună, care poate face performanţă
", a declarat Alexandru Chipciu, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Un alt jucător cu probleme medicale este portarul Gabi Kajcsa, care a suferit o ruptură musculară şi va sta departe de gazon circa trei săptămâni. „Marc este suspendat, iar  Chipciu şi Kajcsa s-au accidentat.

Este ghinion curat, însă trebuie să trecem peste aceste probleme de lot şi să dăm totul pentru a câştiga meciul cu „U" Craiova. Trebuie să iasă soarele şi pe strada nostră după perioada mai puţin fastă din ultima vreme
", a declarat antrenorul Daniel Isăilă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite