Diego Gaucho (fundaş FC Braşov): „Îmi doresc să marchez cât mai multe goluri din faze fixe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii „stegari" Nuno Viveiros şi Diego Gaucho au fost prezenţi, astăzi, la magazinul oficial al FC Braşov, situat în complexul „Eliana Mall", unde au acordat autografe şi s-au fotografiat cu 22 de copii de la Şcoala Generală Nr. 1, din Braşov.

Mijlocaşul echipei FC Braşov, Nuno Viveiros, consideră că propria formaţie a pierdut două puncte în meciul cu FC Vaslui, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Am făcut un meci foarte bun cu FC Vaslui, din păcate nu am reuşit să câştigăm. Până la urmă trebuie să ne mulţumim cu acest punct, obţinut împotriva unei echipe care se luptă pentru titlu. Consider că am pierdut două puncte, însă important este că suntem neînvinşi în acest retur.

Mergem la Urziceni să câştigăm. Cu siguranţă va fi un meci dificil, însă noi trebuie să abordăm fiecare meci la victorie, indiferent că jucăm acasă sau în deplasare. Trebuie să avem o mentalitate de învingători la fiecare joc
", a declarat Nuno Viveiros.

Fundaşul Diego Gaucho spune că s-a acomodat la FC Braşov şi că îşi doreşte să marcheze cât mai multe goluri pentru formaţia de sub Tâmpa. „M-am acomodat foarte bine la Braşov şi sunt fericit că am ajuns aici.

Am venit la Braşov cu gândul să joc cât mai mult, iar antrenorul m-a ajutat să mă integrez repede în echipă, astfel că am toate motivele să fiu mulţumit. Încerc să încriu la loviturile fixe, însă, din păcate, până acum nu am reuşit.

Am jucat până acum cu Steaua şi Vaslui, două echipe foarte puternice, dar şi noi am demonstrat că avem valoare şi că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă
", a precizat Diego Gaucho.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite