FC Brașov riscă neprogramarea în Liga I! Vezi aici motivele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brașovenii ar trebui să întâlnească etapa viitoare pe Astra Ploiești Foto: Stelian Grăjdan
Brașovenii ar trebui să întâlnească etapa viitoare pe Astra Ploiești Foto: Stelian Grăjdan

 FC Brașov ar putea să nu fie programată în campionat, din cauza unei datorii către fostul antrenor din sezonul trecut, Viorel Moldovan.

Astfel, se pare că patronul clubului de la poalele Tâmpei, Ioan Neculaie, nu i-ar fi achitat o mare parte din suma stabilită în contractul lui Viorel Moldovan, fiind vorba de circa 90.000 de euro

În primă fază, Viorel Moldovan a ajuns la un acord verbal cu Ioan Neculaie, iar suma restantă trebuia plătită până la finalul lunii august. Cum patronul de la Roman a achitat doar 30.000 de euro, „Moldo-gol“ a depus memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal.

În consecință, forul condus de Dumitru Dragomir a impus clubului brașovean să-și achite restanțele financiare către Moldovan până la finalul lunii octombrie. Termenul-limită a expirat, iar formația de la poalele Tâmpei ar putea risca să nu fie programată în campionat, la meciul cu Astra Ploiești.

Însă, este foarte greu de crezut că acest lucru se va întâmpla, iar, cel mai probabil, până la ora confruntării cu Astra, FC Brașov va plăti datoria către Viorel Moldovan.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite