FC Braşov are multe probleme de lot înaintea meciului cu Gloria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XXXI-a a Ligiii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, pe propriul teren, joi, 6 mai, de la ora 16.30, pe Gloria Bistriţa.

Înaintea confruntării cu echipa antrenată de Marius Şumudică, formaţie care se află la doar un singur punct în spatele "stegarilor" în clasament, antrenorul braşovenilor se confruntă cu numeroase probleme de efectiv.

Astfel,  Marian Cristescu şi Ezequias sunt suspendaţi după eliminările din partida cu Unirea Urziceni, în timp ce Ionuţ Voicu este suspendat pentru cumul de cartonaşe. Totodată, Dani Coman şi Stelian Stancu sunt accidentaţi, iar Mihai Roman şi Dorel Zaharia sunt incerţi.

"Ne confruntăm cu multe probleme înaintea meciului cu Bistriţa. Îmi va fi foarte greu să alcătuiesc un prim 11, dar trebuie să facem tot posibilul pentru a ne impune. Nu ne va fi uşor, întrucât vom întâlni o echipă care a avut rezultate bune în acest retur de campionat", a declarat antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan, pentru site-ul oficial al clubului.

Confruntarea dintre FC Braşov şi Gloria Bistriţa va fi condusă la centru de Florin Marcu (Oradea), care va fi ajutat de tuşierii Iulius Timar (Marghita) şi Liviu Ciubotariu (Galaţi).

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite