Năstăsie (FC Braşov): „Suntem obligaţi să învingem pe Craiova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Năstăsie (în aer) este împrumutat la FC Braşov, de la FC Argeş
Cosmin Năstăsie (în aer) este împrumutat la FC Braşov, de la FC Argeş

În etapa a XI-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, luni, 18 octombrie, de la ora 20.30, pe Stadionul Tineretului, pe Universitatea Craiova.

Formaţia pregătită de Daniel Isăilă şi Dănuţ Oprea este pe o pantă descendentă, având 11 puncte acumulate, la o singură lungime de primul loc retrogradabil. „Stegarii“ au suferit, în etapa trecută, cea mai drastică înfrângere din ultimii trei ani, fiind învinşi, în deplasare, cu 0-4, de campioana CFR Cluj.

Refăcut după accidentarea care l-a ţinut pe margine aproape două luni, mijlocaşul braşovenilor, Cosmin Năstăsie, este convins că propria echipă poate învinge pe Universitatea Craiova.

A fost o pauză binevenită, în care ne-am pregătit bine. Urmează un meci extrem de dificil în campionat. Este foarte important să câştigăm acest joc şi trebuie să dăm totul în teren pentru obţinerea celor trei puncte.

Avem un moral bun, însă este adevărat că este o presiune pe noi pentru că nu am câştigat de foarte multă vreme în campionat. Avem mare nevoie de victorie şi ne dorim cu toţii să depăşim această perioadă mai dificilă.

Îmi doresc din tot sufletul să câştigăm meciul cu Universitatea Craiova. Ne confruntăm cu probleme la finalizare, dar sunt convins că vor veni şi golurile. Aşteptăm momentul descătuşării şi acesta poate sosi chiar la meciul de luni
", a declarat Năstăsie, înaintea antrenamentului de astăzi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite