Baschet: Galactica Braşov, test capital cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a VII-a a Diviziei A de baschet feminin, seria sud-est, BC Galactica Braşov va primi, mâine, de la ora 12.00, în Sala „Forex“, vizita echipei BC Rapid Bucureşti.

După înfrângerea suferită runda trecută, la Sportul Studenţesc, „galacticele“ nu-şi mai permit să piardă puncte, dacă doresc să se califice în play-off.

Meciul cu Rapid este cu atât mai important cu cât echipa din Giuleşti este un adversar direct pentru braşovence, în lupta pentru play-off. În momentul de faţă, după cinci etape, BC Galactica Braşov ocupă locul trei în ierarhia Diviziei A, cu şapte puncte acumulate.

Din păcate, la Sportul nu am jucat aşa cum mi-aş fi dorit. Am pierdut puncte extrem de importante. Victoria cu Rapid este capitală şi trebuie să ne impunem cu orice preţ. Dacă vom trece de Rapid, atunci avem şanse mari să terminăm pe primele patru locuri în Divizia A.

Dacă nu vonm câştiga cu Rapid, şansele noastre de a ne califica în play-off se vor diminua. Trebuie să fim mult mai atenţi pe faza ofensivă şi să ne concentrăm în apărare“, a declarat antrenorul formaţiei BC Galactica Braşov, Dan Calancea. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite