Baschet: Consiliul Judeţean ajută financiar echipa CSU Cuadripol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSU Cuadripol Braşov. Foto: arhivă
CSU Cuadripol Braşov. Foto: arhivă

În şedinţa de plen a Consiliului Judeţean Braşov, desfăşurată ieri, s-a aprobat acordarea sumei de 40.000 de lei (400 de milioane de lei vechi) Clubului Sportiv Universitar de baschet Braşov.

CSU Braşov trece, în această perioadă, printr-o criză financiară fără precedent, iar suma venită de la Consiliul Judeţean ar putea salva echipa de la dezastru.

Din cauza crizei materiale,CSU a pierdut în vară toţi jucătorii importanţi, iar acest lucru s-a observat în rezultatele slabe ale echipei din debutul acestui sezon competiţional.

Am primit un ajutor financiar extraordinar de important. Aveam nevoie de aceşti bani ca de aer. Trecem printr-o perioadă mai delicată şi mă bucur că am găsit înţelegere din partea Consiliului Judeţean.

Această echipă este a Braşovului şi ar fi păcat ca baschetul masculin să dispară din peisajul sporturilor din oraşul nostru“, a declarat preşedintele echipei CSU Cuadripol Braşov, Gabi Calancea.

Tot în şedinţa de plen de ieri s-a decis ca halterofilul braşovean Adrian Ghişoiu, dublu campion european la juniori, dar şi antrenorul acestuia, Ludovic Orban, să fie recompensaţi fiecare, cu câte 1.000 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite