Hochei: Corona Fenestela Braşov atacă semifinalele Ligii Mol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În sferturile de finală ale Ligii Mol la hochei, ASC Corona Fenestela 68 Braşov va întâlni gruparea maghiară Miskolc.

Echipa calificată în semifinale se va decide după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri". Aflată pentru prima dată în istorie în sferturile Ligii Mol de hochei, Fenestela 68 Braşov va susţine primele două partide în deplasare, pe 21 şi 22 decembrie. Apoi, braşovenii vor disputa, la Patinoarul Olimpic, meciurile trei şi patru, pe 26, respectiv 27 decembrie.

Echipa care va reuşi să obţină trei victorii se va califica în semifinalele Ligii Mol la hochei. În cazul în care scorul se va menţine egal, după patru meciuri, partida decisivă va avea loc în Ungaria, pe 29 decembrie. Singurul jucător indisponibil din lotul braşovenilor este Peter Robert. Cele cinci partide din play-off-ul Ligii Mol vor fi arbitrate de brigăzi din Slovacia.

Sunt meciuri foarte importante, pe care trebuie să le tratăm cu maximă seriozitate. Avem o echipă bine pregătită, în care a revenit Basilidesz, care se mişcă foarte bine şi ar putea fi titular contra echipei din Miskolc. Suntem încrezători că putem obţine rezultate bune", a declarat antrenorul braşovenilor, Laszlo Kovacs.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite