Cei mai buni dansatori din Europa fac spectacol la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 1-3 octombrie, Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi" din Braşov va găzdui concursul internaţional de dans sportiv „Transylvania Grand Prix".

Evenimentul se adresează dansatorilor din toată lumea, cu vârste cuprinse între 4 şi 35 de ani. Participanţii vor concura pentru două categorii: Open Latino şi Standard.

La competiţie vor lua parte peste 2.000 de concurenţi, adică aproape 1.000 de perechi, din 20 de ţări precum Rusia, Italia, Germania, Slovacia, Belgia sau Olanda. La primul concurs internaţional de dans sportiv organizat în Braşov vor participa 250 de perechi din străinătate, restul de aproape 750 fiind din România.

Braşovul va fi reprezentat la acest eveniment de 100 de perechi de dansatori profesionişti, iar 50 dintre acestea aparţin Academiei de dans sportiv. Totodată, la acest regal de dans sportiv şi-au confirmat prezenţa şi trei perechi din topul 100 mondial.

Vineri, biletul de intrare va costa 20 de lei, în timp ce sâmbătă şi duminică, cei care doresc să asiste la acest eveniment vor fi nevoiţi să scoată din buzunare câte 40 de lei în fiecare zi.

Însă, cei care vor alege să vină la Sala Sporturilor duminică vor avea ocazia să o vadă la lucru pe Hanna Kartunnen, din Finlanda, care este campioană mondială la showdance, iar aceasta va concura împreună cu partenerul ei Alex da Silva. Pe parcursul celor trei zile, concursurile sunt programate în intervalul orar 9.00 - 23.00.

De asemenea, juriul va fi format din 20 de arbitri internaţionali plus 30 de oficiali români. Galele finale ale evenimentului se vor desfăşura duminică, de la ora 19.00.

Practic, pe parcursul celor trei zile de concurs, la Braşov se va aduna spuma dansului sportiv din Europa. Am invitat şi perechi de pe alte continente însă acestea nu au confirmat prezenţa. Este pentru prima dată când Braşovul organizează o competiţie de profil atât de importantă.

În paralel cu evenimentul de la Braşov vor mai avea loc două concursuri asemănătoare în Statele Unite ale Americii şi Luxemburg", a declarat managerul competiţiei „Transylvanian Grand Prix", Mircea Gavrilă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite