Cei mai valoroşi ciclişti din ţară se întrec la Zărneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În data de 24 octombrie, Baza Sportivă „Torpedo Zărneşti“ va găzdui Campionatul Judeţean de Ciclocross - Memorialul „Ioan Mogoş“.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Torpedo Zărneşti, iar startul se va da mâine, de la ora 10:30. Competiţia este individuală şi se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Ciclism şi Triatlon. 

Taxa de participare este de 20 de lei pentru categoriile de seniori şi juniori.

La competiţia de la Zărneşti va participa şi braşoveanul Eduard Grosu, unul dintre cei mai valoroşi tineri ciclişti din România. Din cauza unor probleme cu rezidenţa, licenţa sportivului pentru Italia a ieşit foarte târziu, astfel că Edi a luat parte la doar câteva etape din acest sezon, terminând pe locul 10 la ediţia a 13-a a „Grand Premio Map“ şi pe locul 6 la „Giro de Monferato“, ambele competiţii desfăşurându-se în Italia.

La Campionatul Mondial, Eduard Grosu a avut ghinion, întrucât a căzut la contratimp pe o coborâre şi s-a clasat pe locul 42, iar în proba de fond, unele probleme digestive l-au pus în dificultate pe sportivul braşovean, care a terminat pe locul 100.

În momentul de faţă, Eduard Grosu se pregăteşte pentru Campionatele Naţionale de Ciclocross şi a semnat un contract pentru anul 2011 cu echipa italiană „Centro Revisioni Cerone“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite