CSU Braşov s-a distrat în primul meci din play-out cu Gladiator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSU Brașov va rămâne în Divizia A
CSU Brașov va rămâne în Divizia A

În prima partidă a turului II din play-out-ul Diviziei A de baschet masculin, CSU Cuadripol Braşov a învins, în această seară, în Sala Sporturilor "D.P. Colibaşi", pe BC Gladiator Cluj-Napoca.

Băieţii antrenaţi de Dan Calancea s-au impus categoric, scor 102 - 67, pe sferturi 24-23, 26-9, 23-23, 29-12 şi conduc la general cu 1-0. Echipa care va câştiga trei meciuri din cinci va rămâne şi în sezonul viitor în Divizia A, iar învinsa va retrograda în liga secundă.

CSU Braşov nu a dat nicio şansă oaspeţilor, care au venit la Braşov fără trei dintre cei mai importanţi jucători, impunându-se la pas. Dacă primul sfert a fost echilibrat, gazdele au dominat categoric sfertul secund, pe care l-au câştigat cu 26-9.

După pauză (50-32), Dan Calancea şi-a permis să ruleze întreg lotul, dar diferenţa s-a menţinut pe tabelă (73-55 min. 30). "Studenţii" nu au dat semne de oboseală, iar ultima repriză a fost cea mai prolifică, braşovenii marcând 29 de puncte în zece minute. Meciul doi va avea loc mâine, de la ora 17.00, tot în Sala Sporturilor din Braşov.

Pentru CSU Cuadripol Braşov au marcat: Wohlleb - 27p, Boian - 16p, Marinkovic şi Ivanov - câte 12p fiecare, Bubanja - 10p, Codin - 9p, Mladenovic şi Drăguş - 4p fiecare.

"Este doar un prim meci şi trebuie să rămânem la fel de concentraţi şi în partidele viitoare. Gladiator nu a jucat cu trei dintre cei mai buni jucători, iar lucrurile vor sta altfel la Cluj, atunci când vor reveni aceştia. Trebuie să câştigăm şi meciul doi, apoi vom încerca să tranşăm lucrurile în deplasare", a declarat antrenorul braşovenilor, Dan Calancea.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite