Baschet: Dublă decisivă în play-out pentru CSU Cuadripol Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o dublă confruntare care contează pentru turul II al play-out-ului Diviziei A de baschet masculin, CSU Cuadripol Braşov va întâlni, astăzi şi mâine, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi", pe BC Gladiator Cluj-Napoca.

Câştigătoarea se va stabili după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri", iar partidele 3 şi 4 se vor disputa la Cluj-Napoca. În cazul în care după cele patru confruntări scor va fi egal, meciul decisiv se va organiza tot la Braşov.

Echipa învingătoare va continua în Divizia A şi în sezonul viitor, iar formaţia învinsă va retrograda în eşalonul secund. În sezonul regular, BC Gladiator Cluj-Napoca a câştigat meciul de pe teren propriu, scor 87-80, iar la Braşov s-au impus „studenţii", cu 79-71.

Vom avea parte de două confruntări foarte importante, de care va depinde viitorul baschetului masculin braşovean. Trebuie să evoluăm la capacitate maximă şi suntem obligaţi să ne câştigăm partidele de la Braşov. Avem în echipă mulţi sportivi lipsiţi de experienţă, care nu au mai jucat meciuri cu o asemenea încărcătură.

Sper ca acest lucru să nu se vadă, întrucât la capitolul experienţă adversarii ne sunt net superiori. Vom încerca să compensăm lipsa experienţei prin dăruire şi spirit de sacrificiu. Sunt convins că avem forţa necesară să trecem de rivalii de la Gladiator Cluj-Napoca", a precizat antrenorul celor de la CSU, Dan Calancea.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite