Baschet: Victorie de infarct obţinută de Galactica Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

În ultima etapă a turului Diviziei A de baschet feminin, Grupa A2, BC Galactica Braşov a învins, ieri, în Sala „Forex“, pe Politehnica Iaşi, scor 55-53, pe sferturi 15-12, 11-17, 14-14 şi 15-10.

Braşovencele antrenate de Dan Calancea au început mai slab confruntarea şi chiar dacă au câştigat prima repriză, oaspetele şi-au adjudecat clar partea secundă, astfel că moldovencele conduceau la pauza mare cu 29-27.

Echilibrul s-a menţinut pe tabelă şi în repriza a treia, însă ultimul act al întâlnirii a fost unul interzis cardiacilor. Cu 16 secunde înainte de finalul meciului, oaspetele aveau un avantaj de patru puncte (53-49).

Deşi totul părea pierdut, „galacticele“ au avut o tresărire de orgoliu, iar, într-un final nebun de partidă, Monica Ivan a adus o victorie nesperată pentru formaţia de la poalele Tâmpei.

Pentru BC Galactica Braşov au marcat: Ungureanu - 14p, Sinka şi Ivan - 10p fiecare, Ciobanu - 7p, Avram şi Chirilă - câte 6p, Grama - 2p. 

La finalul meciului, antrenorul braşovencelor, Dan Calancea, a menţionat: „Am obţinut o victorie cu mari emoţii, la capătul unui meci extrem de frumos şi palpitant. Finalul a fosr de infarct, dar mă bucur că am reuşit să-l gestionăm foarte bine.

Chiar dacă a evoluat răcită, Raluca Ungureanu a făcut un meci senzaţional. Baschetul se joacă până la final, iar dacă nu crezi în şansele tale nu ai ce căuta în acest sport“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite