Baschet feminin: Victorie de moral pentru BC Galactica Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o confruntare din etapa a IV-a a Seriei A2 din Divizia A de baschet feminin, BC Galactica Braşov a învins, astăzi, în Sala „Forex“, pe CSM Oradea, scor 72-52, pe sferturi 16-10, 19-17, 16-17 şi 21-8.

Braşovencele nu au avut nicio emoţie în confruntarea cu CSM Oradea, dominând de la început, până la final meciul. După două reprize foarte bune, gazdele au lăsat-o mai moale în partea a treia a confruntării, iar oaspetele s-au apropiat la un singur punct.

Însă, forma senzaţională a jucătoarelor de la Galactica şi experienţa antrenorului Dan Calancea şi-au spus cuvântul, braşovencele adjudecându-şi o simplă victorie de palmares.

Pentru BC Galactica Braşov au marcat: Ivan - 20p, Ungureanu, Avram şi Grama - 12p fiecare, Ciobanu - 9p, Chirilă - 5p şi Dobre - 2p.

„Sunt bucuros că echipa a început să pună în practică tot mai bine ceea ce lucrăm la antrenamente. Toate fetele au jucat foarte bine, însă trebuie evidenţiată Raluca Ungureanu, care a evoluat cu unele probleme medicale“, a precizat antrenorul braşovencelor, Dan Calancea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite