Baschet: CSU Cuadripol Braşov se pregăteşte pentru retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea masculină de baschet CSU Cuadripol Braşov susţine, în aceste zile, un turneu de verificare în Serbia.

În prima partidă amicală din acest turneu, CSU Braşov a fost învinsă, ieri, cu 76-77, de o formaţie din liga a doua din Serbia. Echipa antrenată de Milorad Perovic va ma susţine două teste de verificare, astăzi şi mâine, iar miercuri seara, „studenţii“ vor reveni la Braşov.

Joi, la ora 13.00, este programată o conferinţă de presă de prezentare a noilor achiziţii, dar şi a tehnicianului sârb Milorad Perovic. CSU Braşov va debuta în returul Divizie A pe 15 ianuarie, atunci când „studenţii“ vor întâlni, pe propriul teren, pe Gaz Metan Mediaş.

În Serbia efectuăm un turneu extrem de important, dar nu ne interesează foarte tare rezultatele. Antrenorul a rulat întreg lotul deplasat în Serbia, pentru a-şi face o impresie despre jucătorii pe care îi avem la dispoziţie.

Aceste meciuri ne prind foarte bine şi trebuie să ne pregătim exemplar pentru startul returului. Obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare“, a declarat preşedintele echipei braşovene, Gabi Calancea.

În pauza de iarnă, la CSU a venit un antrenor nou, în persoana sârbului Milorad Perovic, dar şi cinci jucători: Andrei Dohi, Mihai Popa, Mihai Vlad, Radu Drăguş şi Alex Stamate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite