Baschet: CSU Cuadripol Braşov a fost zdrobită pe propriul teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSU Cuadripol Braşov. Foto: arhivă
CSU Cuadripol Braşov. Foto: arhivă

Etapa a 13-a a Diviziei A de baschet masculin a fost una cu ghinion pentru gruparea CSU Cuadripol Braşov, care a fost învinsă, aseară, în Sala „Forex“, de CSM Oradea, scor 59-90, pe sferturi 8-26, 23-16, 17-33 şi 11-15.

Braşovenii au început catastrofal meciul şi au fost dominaţi copios de orădeni în primele zece minute ale confruntării. „Studenţii“ s-au trezit la viaţă în sfertul doi, pe care l-au câştigat fără probleme, astfel că scorul la pauza mare era 31-42.

Însă, braşovenii au spulberat orice speranţă de a reveni în joc, evoluând modest în sfertul al treilea, dându-le posibilitatea oaspeţilor să se desprindă decisiv pe tabelă, cu zece minute înainte de finalul jocului, scor 48-75.

Pentru CSU Cuadripol Braşov au punctat: Zeljko Bubanja - 19p, Adrian Tatu - 18p, Radu Paliciuc - 9p, Ştefan Buruiană - 7p, Horia Codin, Alin Andrieş şi Octavian Boian - câte 2p fiecare.

Cu o singură victorie obţinută în acest sezon, CSU Cuadripol Braşov este pe locul 14 în Divizia A, cu 14 puncte acumulate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite