Baschet: Eșec după eșec pentru CSU Cuadripol Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSU Cuadripol Braşov. Foto: arhivă
CSU Cuadripol Braşov. Foto: arhivă

Nici etapa a IV-a a Diviziei A de baschet masculin nu a fost cu noroc pentru CSU Cuadripol Brașov, care a pierdut, astăzi, duelul susținut în deplasare, cu CS Otopeni, ilfovenii câștigând fără emoții, cu 91-50, pe sferturi 24-15, 28-10, 12-11 și 27-14.

Cu jucători foarte tineri și lipsiți de experiență, cum ar fi Tace, Tatu, Andrieș, Diaconescu sau Chiriac printre titulari, băieții lui Eugen Roșu nu au emis pretenții și au fost nevoiți să se recunoască învinși pentru a patra oară consecutiv în acest campionat.

Punctele brașovenilor au fost reușite de: Paliciuc - 16, Codin - 12, Boian - 8, Andrieș - 7, Forreiter - 4 și Buruiană - 3.

Pentru CS Otopeni au punctat: Scott - 18p, Vlaicu - 13p, Popovic, Jiscanu, Belanovic - câte 12p, Zamfirescu - 11p, Medvedj - 9p și Minea - 4p.

Cu patru puncte în cont, „studenții“ brașoveni ocupă locul 14, având un coșaveraj de 194 - 405. CSU Brașov este singura echipă din Divizia A care a încasat peste 400 de puncte, cu o medie de peste 100 de puncte primite pe meci!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite