Baschet: CSU Braşov a pierdut clar duelul cu liderul Gaz Metan Mediaş FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un meci din etapa a 16-a a Diviziei A de baschet masculin, CSU CUadripol Braşov a fost învinsă, aseară, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“, de Gaz Metan Mediaş, scor 45-98, pe reprize 13-32, 8-26, 12-16 şi 12-24.

Astfel, la meciul de debut pe banca tehnică a formaţiei braşovene, tehnicianul sârb Milorad Perovicnu a putut face nimic pentru a limita proporţiile scorului. Jucătorii aduşi în iarnă la Braşov au evoluat mult sub aşteptări, iar Gaz Metan Mediaş a arătat că merită să fie pe primul loc în Divizia A.

Pentru CSU Braşov au marcat: Radu Paliciuc - 10p, Octavian Boian - 6p, Mihai Popa şi Bogdan Drăguş - 5p fiecare, Alin Andrieş, Horia Codin, Zeljko Bubanja şi Ştefan Buruiană - câte 4p, Mihai Vladimir - 3p.

VEDEŢI AICI IMAGINI DE LA MECIUL CSU - GAZ METAN

Punctele medieşenilor au fost reuşite de: Drăguşin - 17p, Jucan - 15p, Nicoară - 14p, Ivanovic - 13p, Mitchell - 11p, Dumitrescu, Racoviţan şi Velickovic - 5p fiecare, Kinlock - 2p.

„Nu am fost dezamăgit de rezultat, întrucât Mediaşul este echipa de pe primul loc. Am aşteptat mai multe de la acest joc şi nu mă gândeam că vom marca doar 45 de puncte. Trebuie să muncim din greu şi sunt convins că din etapa a şasea vor apărea şi rezultatele.

Am făcut foarte multe greşeli, asta şi din cauza faptului că jucătorii aduşi în iarnă la Braşov nu au jucat la echipele de la care au venit. Nu am reuşit să facem faţă jocului agresiv prestat de Gaz Metan Mediaş“, a declarat antrenorul braşovenilor, Milorad Perovic.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite