Baschet: Cea de-a treia înfrângere consecutivă pentru CSU Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a III-a a Diviziei A de baschet masculin, CSU Cuadripol Brașov a fost învinsă, în această seară, pe propriul teren, de BC Timișoara, bănățenii câștigând cu 94-51, pe sferturi 22-11, 17-11, 32-10 și 23-19.

Timișorenii au dominat autoritar partida, de la început, până la final. Chiar dacă în pauza competițională bănățenii au pierdut câțiva jucători importanți, oaspeții nu au avut nicio problemă în a se impune în fața unei echipe care rămâne principala candidată la retrogradare.

La pauza mare, echipa de pe Bega avea un avantaj liniștitor, iar „studenții“ brașoveni nu mai aveau, practic, nicio șansă să revină în joc (39-22 pentru Timișoara, min. 20).

Oaspeții au continuat galopul de sănătate, iar după repriza a treia s-a înregistrat cea mai mare diferență de scor în favoarea echipei vizitatoare (71-32).

Pentru CSU Brașov au marcat: Paliciuc - 17p, Codin - 16p, Boian - 8p, Andrieș - 4p, Tace, Diaconescu - 2p fiecare, Buruiană, Stochici - câte un punct.

De la oaspeți s-au remarcat: Andrei - 16p, Mihuti - 15p, Bojovic - 14p, Markovic - 12p, Habus și Milencovic - 8p fiecare.

Cu înfrângeri pe linie, trei puncte acumulate și un coșaveraj de 144-314, CSU Brașov are cea mai vulnerabilă apărare din Divizia A, „studenții“ fiind pe locul 12.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite